ЗИМОВЕ СОНЦЕСТОЯННЯ.

December 21, the day of the winter solstice is the shortest day of the year and one of the most energetic and mystical days of the year. The ancestors considered this time a threshold that should be correctly crossed to have the New Year light and successful.

1 грудня – день зимового сонцестояння — найкоротший день у році та один із найенергетичніших і наймістичніших днів року, тому предки вважали цей час порогом, який слід правильно переступити, щоб Новий рік був легким і вдалим.

Вважається, що у цей день найдовші тіні, які відкидають усі земні об’єкти. Для багатьох культур цей день був особливим святом переходу, який супроводжувався різними ритуалами та обрядами, але єдине, що об’єднує цей день у різних культурах – це присутність поряд близьких за духом людей.

У день Зимового сонцестояння ми зберемося в Еко центрі FluRArium (у Карпатах у Снідавці) відвідаємо стародавні святилища, попаримося у лазні на дровах та живій воді, викупаємось у купелі та увійдемо до нового річного циклу під звуки містичного проекту DVA DEREVA — а після Gagarin Project.

  • Експедиція до стародавніх святилищ 21,12 –12:00 – 17:00
  • Живий виступ проекту DVA DEREVA 21,12 – 18:00 – 20:00
  • Купання в чані у купелі з талою водою. Дика лісова лазня на дровах (за додаткову оплату)
  • Сет від Gagarin Project (Chill) -22,12 з 18:00
  • Вогнища, чаювання, обіймашки.

Ми пам’ятаємо всіх, хто допомагав та підтримував проект FluRArium на його старті. Волонтерам, помічникам, доброчинцям «Спільнокошта» і тим, хто знає, про кого мова)) – вхід Free на всі заходи та івенти.

Nita