N-ZIGO

У художній галереї Fluranet (Київ, Андріївський узвіз 22б) представлено творчість українського художника N-Zigo засновник львівського проєкту Artrama

Artrama – український проєкт, що заслуговує вашоі уваги.
За останні кілька років він розвинувся в повноцінну арт-студію, а випробування воєнних часів зробили команду лише сильнішою Artrama працює у Львові і створює одяг, аксесуари, прикраси й інсталяції для дому, клубів, вечірок та фестивалів.
Провідна ідея студії – створити простір для самовираження, дарувати людям казку, відчиняти двері в нові незвичайні світи, ділитися натхненням та енергією.
Засновник і лідер N-ZIGO, він же Андрій Кукла, народився в Сумах. Має великий досвід дизайну і різнопланової творчої роботи. Шукав себе в різних сферах, від будівництва до оформлення сцен. Кажуть, він власноруч будував човен в Індії та одружувався з усіма жінками, яких зустрічав)) Але це все чутки. Зараз живе в унікальному будинку, який сам побудував, з видом на ліс, Львів і Всесвіт.
N-ZIGO – як самурай, у якого є шлях і він віддається повністю процесу. Життєвий і особистий досвід привів його до створення проєкту, який не женеться за модою і масовістю. Створює в основному ексклюзивний продукт. І я вірю, що це тільки початок.
У Галереї “FluRAnet” наразі представлено більше десятка робіт N-ZIGO і студії Artrama.
Чекаємо в Києві на Андріївському узвозі, 22б.

 

Сергей Рукавицын